Het is al lang bekend dat vrouwelijke geslachtsorganen vloeistof onderscheiden tijdens de excitatie en orgasme. Wanneer we zeggen “lang geleden” – geloof me, het is geen overdrijving. Hippocrates hebben de vermelding van het vrouwelijke “zaad”

ontmoet. In Kama Sutra werd genoemd dat het helpt om kinderen te “creëren”. Later, in de XVII eeuw, beschreef de Nederlandse Anatus Rainier de Graf de vrouwelijke geslachtsdelen, vermeldde de vloeistof die opvalt van een vrouw tijdens het orgasme, de wetenschapper vastgebonden is met erogene zones die zich in de vagina van een vrouw bevinden als een prostaat bij mannen.

Het is nog steeds onduidelijk hoeveel van ons eigenlijk weten hoe ze moeten “ejaculeren”. Moderne studies zijn tegenstrijdig, maar evalueren de hoeveelheid gelukkig ongeveer 10-54% van het totale aantal vrouwen.

Volgens de studie 2013, die werd bijgewoond door 320 vrouwen, was het aantal “ejaculate” van 0,3 ml tot meer dan 150 ml: dat is, van een paar druppels tot een halve theekop.

De grootste vraag die betrekking heeft op spuiten: wat is de vrijgelaten vloeistof. Is het niet gewone urine? Misschien is squirt gewoon kamagra jelly het resultaat van mechanische incontinentie veroorzaakt door schokken?

In één onderzoek van 2014 vroegen vrouwen om de blaas te legen, en nadat ze de echografie hebben doorgebracht om ervoor te zorgen dat ze het geweten hebben gedaan. Daarna waren ze enthousiast, ze maakten weer een echografie en merkten dat de blaas opnieuw werd ingevuld. Eindelijk georganiseerd vrouwen spuiten en maakten opnieuw een echografie. Het bleek dat hun blaas opnieuw leeg is. Is dit die squirt is urine? De vraag is nog steeds complex.