Ik herinner me nu, hij kruist de drempel van mijn huis – Appartementen, die een jaar en een half bewaakt en slechts één minnares schudden, mij. Mijn fort maakt zich veilig bezorgd over de eerste kritische uitstraling – Hij bleef tevreden.

Het bleek dat alles «Prachtig, puur en gezellig» – Sighlegation Sigh: Weet je, elk meisje zoekt op zijn minst een goede Meesteres lijkt te lijken. En dan, Batz, – en vegen stakingen op mijn enigszins opgelegde waakzaamheid.

De eerste kreeg een grappige doll, kocht een keer bij het tanken langs het pad uit Sedones in San Diego, – Yazry «speel nog steeds poppen?».

Dan hij «liep» Voor mijn gewoonteavond om slippers te veranderen – Nou, het wordt niet gegeven aan een persoon om te begrijpen waarom het meisje in de avond ik wil in plaats van een aantal blauwe en zachte schoenen, te zacht, ook blauw, maar anderen. Iets gedraaid, kijkend door mijn verzameling Engelssprekende dvd.

Het bleek dat de kolommen verkeerd werden opgelost (Hmm, zou proberen ze op een andere manier te bevestigen zonder een boor), de tv is klein en in het algemeen, ik woon te hoog.

Hier ben ik mijn pop, alle paren slippers wilden TV en sprekers hartstochtelijk een kritische controle-hoogte experimenteel aanbieden – Maar het tonen van goede manieren, bewaard.

De man ging weg, maar mijn huis versterkte de positie aanzienlijk op de schaal van wat belangrijk voor mij is.

Dus laten we kennismaken. IK BEN – Een meisje dat graag alleen leeft.

Zeg, dus gebeurt er niet? Ik begrijp je verrassing: stereotypen – een sterke ding. Zelfs vandaag, zet https://snore-care.com/faq/ de tv aan – En daar: «Oh, laten we samen leven», en hij die «Niet klaar voor het gezinsleven». Of, dus er is een concept «Bacheloyt appartement», Maar er is niets dat het appartement van een meisje ongehuwd zou aanwijzen.

Ongeluk? Onwaarschijnlijk.

Maar veel meisjes leven zichzelf om te coördineren, zonder in een leeg appartement te snikken en niet te verwachten wanneer iemand eindelijk een paar zal zijn.

Velen genieten van hoe ze wonen, en in de nabije toekomst zijn niet van plan iemand in hun persoonlijke ruimte te laten (ik zal het onmiddellijk verduidelijken, we hebben het over leven, niet nacht of weenda).

Waarom is dat? Oordeel voor jezelf.

Ik heb niemand om me te inspecteren, ik hoop niet dat in de koelkastproducten wonderbaarlijk zullen zijn, en de rekeningen zullen op tijd worden betaald.

Daarom, ik doe alles zelf: draai de wortels van de rekeningen voorzichtig in een speciale map, eenmaal per week koop ik producten, en eenmaal per maand – huishoudelijke chemicaliën, ik weet hoe ik wijn moet openen, de gloeilampen schroeven.

Ik heb zelfs een vreselijk woord geleerd «Perforator» En ik weet dat het betekent. En dit allemaal geloven, aanzienlijk verdun en decoreer mijn leven.

Waar anders voel je je zo vreugde en trots op jezelf, hoe zonder de eerste keer in het leven van een Plaffard te herladen op het hoogtepunt van twee krukken of de eerste keer in mijn leven een fles champagne openen?

En hoe hij oprecht gelukkig was toen ik in staat was om zelfstandig een kerstboom op het nieuwe jaar bij me te kopen, om het thuis te doen, te installeren – En ze viel niet!

Elke dag heb ik – geïmproviseerde concurrentie voor behendigheid en smelten, en ik win er altijd in.

IK BEN – gastvrouw. Ik ben verantwoordelijk voor mezelf en voor iemand anders.

Ik ben van plan een budget naar eigen goeddunken, ik eet zoals ik wil, ik kom thuis als ik wil en met wie ik wil reinigen met een handige frequentie voor mij, ik ga gaan voordat ik op die tijd naar buiten ga Voor vergoedingen, – Lijst van oneindig.

Ik slaap zelfs «in het gast» – Zonder krullen door het dorp, en trots, op de achterkant, het verspreiden van zijn handen (rechtvaardigheid omwille van, was het op deze gewoonte dat degenen die ze thuis vinden) het meest klagen. Kortom, het is vrijheid.

Maar vrijheid is niet alleen «van», maar ook «voor».

Ik heb een zeldzaam voor andere mogelijkheid van 5 avonden op een rij om met het meest interessante en belangrijkste te zitten, laten we zeggen, voor het huidige project, uitsluitend voeden met kwark, sap en koffie.

En ik zal het geweten niet kwellen dat mijn man moet worden gevoed, ontdek hoe de dag ging, gewoon chatten. Ik ben een egoïst in omstandigheden – En ik ben blij om het te gebruiken.

Ik heb mijn eigen wereld gemaakt waar elk detail een enkele afspraak heeft – geef me een goed humeur en comfort.

Zijde sofa kussens, heldere zonneschermen, accessoires-herinneringen, magnetics voor de koelkast en foto’s (foto’s waarop ik absoluut glimlacht) op de koelkast, gordijnen, tafelkleed, zelfs

gematteerd op de tafel – Alles maakt blij, alles lacht.

Ik omring mezelf door positief, energie. En de huizen van dit positieve is de grootste concentratie, dus het is hier dat ik me verstoppen voor iedereen en alles wanneer ik het gevoel heb dat de krachten ontbreken.

Hier ben ik stil, ik denk dat ik beslissingen neem, gewoon dromen, terugkeren naar de buitenkant van glimlachen en gelukkig.

Maar ik voelde de tekortkomingen van vrijheid op mijn eigen huid, dus ik zal eens blij zijn met iemand om te delen en zelfs een beetje afhankelijk te worden.

En dan ga ik ergens in de avond en verheug ik dat in mijn raam het licht dat iemand op me wacht. Een keer, maar nu niet.