Vanwege hoofdpijn. Deze reden is zo triviaal en anekdotisch dat lovegra bijna niemand in het gelooft. En tevergeefs. Heel vaak is de hoofdpijn niet alleen “excuus” maar een volledig echte reden om te weigeren. Vrouwen hebben vaak last van migraine, waarin het hoofd niet alleen maar pijn doet, maar splitst. Je kunt niet eten, noch om te slapen, noch na te denken over seks. En tabletten helpen ook niet.

Uitgang. Als hoofdpijn interfereert met u een vol leven, ga dan naar de dokter. Het is belangrijk om mogelijke gezondheidsproblemen te identificeren en te voorkomen. Als de dokter zegt dat je gezond bent, verander je de levensstijl: meer slaap en minder zitten op de computer. En neem nog steeds seks. Wetenschappers beweren dat seksuele handeling – de beste remedie voor hoofdpijn. Misschien het proberen waard?

Vanwege kritieke dagen. Voor veel vrouwen kritieke dagen – een ernstige reden voor de weigering voor je geliefde man. Als je hele lichaam pijn doet, en ook “giet beide van de emmer”, wil ik vrede en stilte, en niet gepassioneerde armen. Veel dames ontkenden echter niet vanwege onaangename sensaties, maar vanwege het feit dat de man “dit” zal zien. Mannen, natuurlijk, de wezens zijn onvoorspelbaar, maar de meesten van hen hebben geen zaken vóór de kleur van uw selectie. En iemand heeft seks tijdens kritieke dagen, zelfs zoals.

Uitgang. Als u de artsen en wetenschappers gelooft, wordt het vrouwelijke libido tijdens kritieke dagen snel kruipend. Daarom, als je wilt, moet je jezelf niet het plezier ontkennen, alleen vanwege het feit dat je bang bent om een ​​partner te schrikken. Het is onwaarschijnlijk dat uw man zwaait met bloed. Wil geen bedden aanvallen? Kleur de badkamer. Daar vindt u veel experimenteel en interessant.

Vanwege de zwangerschap. Veel toekomstige moeders zijn bang om zelfs in de vroege zwangerschap seks te hebben. Iemand is ongemak, iemand is bang om de baby te schaden, en iemand denkt gewoon dat het er nee erotisch uitziet.

Uitgang. Seks tijdens de zwangerschap is niet gecontra-indiceerd, als alleen uw arts u het tegenovergestelde niet vertelde. In de vroege periode van zwangerschap beschadigt u zeker niet de baby en dichter bij de bevalling, moet u alleen maar diepe penetratie vermijden. Als je seks hebt, probeer je dan niet de wens te duiken. En gooi je “neurotische” uit het hoofd uit: voor een NOVER-man bent u het mooiste!

Vanwege slechte epilatie. Je zult er nooit mee instemmen om seks in de wereld te hebben, als je mijn voeten niet hebt voltooid. Het lijkt jou dat een man die je vegetatie ziet onmiddellijk bang is en weggaat om naar een andere, meer bereide partner te zoeken. Trouwens, je hebt nog steeds

veel ervaring vanwege het gebrek aan pedicure en intieme kapsels.

Uitgang. Voor het grootste deel zijn al deze pedicure-kapsels en epilatie alleen geïnteresseerd voor ons, vrouwen. Ze laten ons gewoon meer zelfverzekerd voelen. Maar de mannen zijn nog steeds. Er zijn natuurlijk perfectionisten. Maar als je samen bent, is het niet het eerste jaar, het is onwaarschijnlijk dat hij groot belang zal geven aan het feit dat je een paar haren op het lichaam hebt. Het is hoeveel hij je wil. Geloof me, indien veel, dan zal hij niet aan je kleine “tekortkomingen” zijn.

Vanwege het gebrek aan verlangen. Vandaag wil je gewoon niet, en dat is het. Moe, slecht humeur, en in het algemeen. Je hebt gisteren gewoon seks. En vandaag wil je een vrije dag regelen.

Uitgang. Als je man niet bezwaar maakt tegen zo’n ‘weekend’ en je gaat niet met je ruzie maken, dan zijn er geen problemen. Elk paar heeft een eigen “sexy grafiek” en misschien is dagelijkse seks niet inbegrepen in uw wederzijdse plannen. Maar als je man verwijst naar het aantal onverzadigbare individuen, dan kunnen conflicten, ruzie en andere problemen zich voordoen. En dan moet je je vrijheid verdedigen of gaan zoeken naar minder temperamentvolle partner. Dus, als het gebrek aan verlangen te vaak begon, raadpleeg dan met uw arts. Misschien zijn er in je lichaam problemen.

Van schadelijkheid. Ja, ja, het gebeurt. Soms passen vrouwen een weigering toe om seks te hebben in educatieve doeleinden. Gaf geen geld aan een nieuwe jurk? Weigerde de zoon naar school te nemen? Was de gerechten niet wassen? Dus krijg: een week geen seks!

Uitgang. In de regel zijn dergelijke maatregelen voor mannen niet op de beste manier. Als je het opduikt, blijkt, kun je je weg hebben en de overwinning vieren. Maar als hij ook begint te handelen van smerig, dan moeten sommigen van jullie ziek zijn?. Anders zal hij iemand meer oproeping vinden.

Gelukkig leven we in een ooglid van seksuele vrijheid en beslissen we hoe wanneer en met welke frequentie “gehuwde plicht” alleen met een partner kan uitvoeren. En beslis het is vrij eenvoudig. U moet alleen rekening houden met voorkeuren en temperamenten van elkaar. Het belangrijkste

is wederzijds. Het is niet nodig om seks te worden in een onaangenaam plicht. Laat deze bezetting vast genoegen blijven voor beide van beide.