Jelly! | Voor al uw -routine

Van het invoeren van inkoopfacturen tot het maken van offertes en van het vullen van een database tot het verzorgen van alles rond een vergadering. Alles waar ik met het verzorgen van regelmaat meerwaarde kan hebben word ik blij van. U kunt op mij rekenen! Voor топ 10 онлайн казино, adyg-eeren.ru, een vast aantal uren per week of “uurtje, factuurtje”.Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Hieronder zijn een aantal mogelijke werkzaamheden genoemd, maar wat mij betreft is alles wat in dezelfde richting gaat mogelijk!

Jelly! is gevestigd in “De Fane”. Een plek waar gewerkt en ontmoet kan worden in een prachtige landelijke omgeving. Jelly! ontzorgt u graag als u op een fantastische plek wilt werken, vergaderen, aan teambuilding wil gaan doen of gewoon met iemand een kop koffie wil drinken.

Uw klanten bedienen met een nette offerte kost tijd. Vaak worden offertes op dezelfde manier gepresenteerd. Dat neemt Jelly! u graag uit handen zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.

i

Jelly! neemt u graag alle ondersteunende administratieve werkzaamheden uit handen. Veel werkzaamheden kan Jelly! in overleg met u voor u uitvoeren.

Veel werk is al gedigitaliseerd of kan gedigitaliseerd worden verwerkt. Maar mocht het nodig zijn om gegevens in een softwarepakket of database (handmatig) te verwerken dan doet Jelly! dat graag.